Hoe draag je chelsea boots?

Dat wij een groot voorstander zijn van de terugkeer van chelsea boots in je schoenenkast zal je niet verbazen. Toch is het voor veel vrouwen nog een probleem hoe je chelsea boots kunt combineren met je outfit. We gaan in deze blog dan ook in op de vraag hoe dames chelsea boots het beste kunnen dragen en in combinatie met wat voor outfit.

Wat zijn chelsea boots?

Chelsea boots zijn leren enkellaarsjes met een elastiek stukje stof aan de zijkant. Dit ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook nog eens erg handig bij het aantrekken. Je hebt chelsea boots met hoge hak, gewone hak en platte zool, zodat er altijd wel een paar is dat bij je past. Chelsea boots met een platte zool of een kleine hak zijn ideaal om de hele dag pijnvrij te kunnen lopen. Met name in de herfst en winter zijn chelsea boots een welkome aanvulling in je garderobe kast, maar ook in de lente zijn ze prima te dragen onder een rokje met panty.

Chelsea boots, hoe draag je ze?

Chelsea boots hebben zowel een klassieke als moderne uitstraling. Oftewel de chelsea boots die je nu in je kast hebt staan, kan je de komende jaren zonder problemen dragen zonder dat ze uit de mode raken. Wij dragen bijna altijd chelsea boots als we veel moeten lopen of een avondje moeten staan. Met name de chelsea boots met een kleine hak lopen erg comfortabel.

Onderstaande fashionbloggers zijn helemaal weg van de chelsea boots en geven je inspiratie voor het dragen van chelsea boots